Fordelene ved ricinusolie

Ricinusolie er kendt for sine naturlige afførende egenskaber, men det har også andre interessante anvendelser, der er værd at vide. Nogle læger påpege, indtages i store mængder, kan det være giftig, men dens anvendelse i traditionel medicin går tilbage til en meget fjernt tidspunkt. Oplev fordelene ved ricinusolie i denne artikel.

Hvad skal du vide om ricinusolie?

En lang række lidelser kan helbredes ved denne olie omfatter forstoppelse. Det kan også fungere som en smertestillende, at styrke dit immunforsvar, lindre hudirritationer, og det fungerer som en kraftfuld antibakterielle, antivirale og svampedræbende.

Denne olie kommer fra frø og navnebror er sammensat af fedtsyrer. De ville medføre ekstraordinære helbredende egenskaber af denne olie. Den castor planten er hjemmehørende i Indien og blev først kendt som "Palm Kristi", fordi dens blade ligner Kristi hænder. Hun var højt respekteret for, og indianerne tilskrives hendes mange helbredende egenskaber.

Ricin er blevet vedtaget af andre samfund og kulturer, som Egypten, Kina, Persien, Rom, Grækenland, Afrika, Europa og Amerika. I øjeblikket er det meget udbredt i industrien, især i tekstil- og Rusland at smøre og beskytte udstyret mod meget koldt klima, fordi det har en konstant viskositet, der ikke fryser. De andre ricinusolie anvendelser er: smagsstoffer eller fødevaretilsætningsstof, komponent til kosmetik og hudpleje, fremstilling tandkød, fibre, lak, farvestoffer, behandlinger til læder mv

Det er vigtigt at præcisere, at ricinus har en dødelig del, hvis de indtages eller indtages af enhver rute. Frøene, så de ikke kan spises uden anvendelse af en særlig fremgangsmåde til at udvinde olien. Ricinusolie er i mellemtiden ikke farlige giftstoffer kun findes i rå bønner.

Bivirkningerne af denne olie er: hudallergi og tarmlidelser, der forårsager irritation af væggene af dette organ. Det anbefales ikke til folk, der lider af kolik, mavesår, hæmorider, colitis, irritabel tyktarm, prolaps eller for nylig har udført operationen.

Fordelene ved forbrug og anvendelse af ricinusolie

Ricinusolie egenskaber er:

  • Det lindrer colitis: at lindre gener i ubalance i mave og tarme, kan du anvende olie på en komprimere og anvende det på din lavere mave. Lad virke i en time eller to. Du kan sætte over en varmedunk eller en lille termisk pad. Gentag op til to gange dagligt.
  • Det udrydder ligtorne: olien kan blødgøre denne ophobning af døde hud på dine fødder. Fugt det pågældende område direkte med olien. Wrap en bandage, og sat på en sok at holde alt. Forlade på anfordring og fil den næste dag, bør ligtorne så være meget blødere.
  • Det fjerner modermærker: Det er en meget populær hjem afhjælpe. Bland ricinusolie med bagepulver. Anvend på mole og wrap en bandage. Forlade på natten over og vask i morgen med varmt vand. Gentag i flere dage, indtil muldvarpen falder alene.
  • Det lindrer gigt: Hvis du har dine led på grund af gigt, kan ricinusolie hjælpe. Tilsæt tre spiseskefulde i en stegepande og varme i 3 minutter. Sætte nogle af blandingen på en klud eller vat og gnid det smertefulde område. Dæk med en tør klud og tilføje en elektrisk pad at holde alt varm. Lad virke i mindst en halv time. Denne medicin Brug ikke hvis området er betændt.
  • At forlænge øjenvipper: det er en af ​​de kosmetiske anvendelser af ricinusolie. Det giver dig mulighed for at gøre dine mere synlige og lange øjenvipper. Den kan også bruges på øjenbryn. Påfør olien med en børste eller en pensel af mascara på øjenvipperne. Gentag hver aften inden jeg går i seng, og ikke skylles.
  • Det reducerer mørke rande: Påfør med en finger, en dråbe ricinusolie under øjnene og blidt massage i en cirkulær måde at muliggøre bedre penetration. Forlade det på anfordring.
  • Hun tager sig af din hud: ricinusolie er en fremragende fugtighedscreme, og kommer ind i sammensætningen af ​​mange cremer og kosmetik. Det tjener som et blødgøringsmiddel til at blødgøre og beskytte dermis, og findes i form af lotioner, salver, sæber, etc. Den kan helbrede meget tør hud, eksem, afskalning, herpes, godartede sår, forbrændinger og overfladiske sår. Det er også uforsæbelige, det bruges til at udvikle shampoo til håret blødere, mere skinnende og sundere. Den kan også anvendes som behandling mod styes, skæl og insektbid, især myg. Det er meget nyttigt til at bekæmpe hudens ældning.
  • Det styrker negle: Hvis du har sprøde og skrøbelige negle, bruge et stykke gennemvædet med ricinusolie, eller hælde et par dråber direkte på emalje. Det er en kilde til E-vitamin, som vil hjælpe med at holde dine negle ser godt ud.
  • Det kan bruges som massage olie: det kan bruges til at udføre massage Relaxants eller antiinflammatorisk at lindre muskel- og ledsmerter. Det er almindeligt anvendt i aromaterapi.